توصیه برای مشتری - 2

رنگ برند شما چه تاثیری بر مشتری هایتان دارد؟

تاریخ : شنبه 05 مهر 1399 زمان : 10:09 | بازدید : 79
نویسنده : admin | لینک ثابت | نظرات (0)

 

آنها را به خاطر عملکرد خوبشان تحسین کنید. واژه‌ی محبت‌آمیزی که اغلب نادیده گرفته‌ می‌شود، می‌تواند یک دنیا معنی برای عضو سخت‌کوش تیمتان داشته باشد. آیا یکی از کارکنانتان به مشتری خدمات استثنایی ارائه کرده است یا موفق شده یک موضوع مهم برای مشتری و یا در رابطه با مشتری را حل کند؟حتما به آنها بفهمانید که تلاش‌شان و دستاوردهای‌شان را می‌بینید.

یک گام بیش‌تر بردارید و در مقابل دیگران آنها را ستایش کنید. عادت کنید که دستاورد‌های کارکنان‌تان را در جلسات هفتگی بیان کنید، مهم نیست چقدر کوچک هستند، این موجب می‌شود تا آنها احساس غرور کنند و برای آن که از آنها بیشتر ستایش شود سخت‌تر کار کنند.

 

خودتان الگوی کارکنان‌تان باشید

اگر می‌خواهیید تیم‌تان برای کار، 100% انگیزه داشته باشد، مطمئن شوید خودتان 100% کار می‌کنید. اگر انتظار دارید تیم‌تان ساعات طولانی در طول هفته سرِ کار باشند 10 صبح در دفترتان قدم نزنید و ناهار خوردن‌تان را دو ساعت طول ندهید. اگر انتظار دارید به شما احترام بگذارند، نشان دهید که چطور پیش سایر مدیران مؤدب هستید. الگو بودن در محل کار بسیار مهم است چون کارکنان احساس می‌کنند که از آنها همان کاری را می‌خواهید که خودتان انجام می‌دهید.

 

به عنوان یک مدیر باید برای عملکرد کارکنان‌تان پاسخگو باشید، بنابراین انگیزه‌ی کارکنان را بالا ببرید تا وظایفشان را به بهترین شیوه انجام دهند. در این مسیر از سه نکته‌ی بالا به خوبی استفاده کنید.

فرض کنید صاحب یک برند جدید هستید و یک محصول با نام درخور و کیفیت بالا را همراه با یک برنامه ی مدون فروش برای ارائه به بازار آماده کرده اید. شاید تصور کنید که همه چیز برای شروع آماده است، در حالی که نکته ی مهمی وجود دارد که شما به آن فکر نکرده اید ولی در معرفی محصول شما نقش مهمی را ایفا می کند: رنگ برند.

 

 

 

شاید این طور به نظر برسد که رنگ، مساله ی کم اهمیتی است و فقط برای استفاده در وب‌سایت، لوگو و جزییات کار استفاده می شود اما بهتر است بدانید که رنگ برند شما اولین چیزی است که مردم با آن مواجه می شوند و می تواند به شدت نظر آنها را نسبت به محصولاتتان تحت تاثیر قرار بدهد.

 

چون قالب رنگ ها بر ناخودآگاه انسان ها تاثیر می گذارد و احساسات آن ها را به جریان می اندازد برای استفاده مناسب از آن ها باید پشتوانه‌ی قوی علمی داشت. مطالعات نشان می دهد که انسان های مختلف به روش‌های متفاوتی نسبت به رنگ ها واکنش نشان می دهند. با توجه به این مساله، طراح ها و فروشنده ها باید توازنی بین رنگ ها و سلیقه ها برقرار کنند. اگر این کار به درستی انجام بگیرد، رنگ ها می توانند روی طرز فکر مشتری ها تاثیر زیادی بگذارند و مردم را برای خرید محصول تشویق کنند.

 

پاملا وبر (Pamela Webber) به عنوان مسئول ارشد بازاریابی شرکت طراح 99 (99design) باور دارد که پاسخی که مشتری ها به یک رنگ می دهند تحت تاثیر 3 فاکتور قرار دارد: حس زیبایی شناختی، باورها و اعتقادات سنتی و تکامل تدریجی باورهایشان.

 

حس زیبایی شناختی: وبر اعتقاد دارد که ترکیب بعضی رنگ ها با یک دیگر بسیار دلنشین است، در صورتی که برخی دیگر اصلا هماهنگ نیستند و چون جلوه ی زیبایی ندارد، مشتری را دل‌سرد می کند.از طرف دیگر ترکیب رنگ هایی که با هم مشابهت دارند برای مشتری ها بسیار چشم نواز خواهد بود.

باورها و اعتقادات سنتی: این موضوع بر این که چگونه فردی یک رنگ را درک می کند اثر می گذارد. این که لباس سفید عروس نشان دهنده ی پاکی است یا لباس مشکی افراد عزادار، وقوع یک مصیبت را نشان می دهد، مثال هایی برای این موضوع هستند.

تکامل تدریجی باورها: محققان گمان می کنند که آن چه برخی از رنگ ها در ذهن ما تداعی می کنند، حاصل یک سیر تکاملی و تدریجی است. به عنوان مثال در حال حاضر افراد کمی هستند که رنگ مورد علاقه ی آن ها قهوه ای باشد؛ چون این رنگ فرد را به یاد پوسیده شدن می اندازد در حالی که رنگ قرمز در تمام دنیا نشان دهنده ی احساسات شدید است.

منبع:

https://www.chetor.com/3507-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%aa%da%98%db%8c-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b1%d9%86%da%af-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%af-%d8%a8%d8%b1-%d9%85%d8%b4%d8%aa/

ارزش‌آفرینی برای مشتریان

تاریخ : شنبه 05 مهر 1399 زمان : 10:08 | بازدید : 67
نویسنده : admin | لینک ثابت | نظرات (0)

 

ارسال پیامک برای هر سناریویی از بازاریابی مناسب نیست. بن یهودا این شیوه را برای مواردی چون وضعیت تحویل کالا، پیام‌های ثانویه بعد از دانلود یک برنامه‌ی موبایل، رسید خرید یا تخفیف ویژه و تنها برای برندهایی که مخاطبان آنها این روش را می‌پسندند توصیه می‌کند. پیامک شخصی‌تر از ایمیل است، بنابراین اگر برای کسی پیام بفرستید که شما را نمی‌شناسد احتمالا اسپم خواهید شد. اگر برند شما برای مخاطبین شناخته شده باشد و آنها با محصولات شما آشنا باشند، در‌این‌صورت ارائه‌ی پیشنهادات از طریق پیامک می‌تواند موثر باشد.

 

قاعده‌ی کلی در بازاریابی پیامکی این است که از همان اصول بازاریابی ایمیلی استفاده کنید:‌ زود‌به‌زود پیامک نفرستید، درباره‌ی زمان‌بندی و انتخاب مکان مشتریان در هنگام دریافت پیام دقت کنید، از ارسال پیامک‌های طولانی خودداری کنید و سعی کنید پیام‌هایتان مرتبط باشد.

 

ارزش‌آفرینی برای مشتریان در پیامک‌ها

 

مهم نیست شما چه موضوعی برای بازاریابی پیامکی خود استفاده می‌کنید، حتما موارد ذکر شده‌ی بالا را رعایت کنید، سعی کنید پیام‏‌های‌تان مرتبط باشد و برای مخاطبان پیامکی خود ارزش‌آفرینی داشته باشید. به گفته‌ی کلر، پیامک نباید تنها برای تبلیغات باشد، در واقع قانون شماره یک این است که شما باید یک ارزش واقعی برای مشتریان‌تان در نظر بگیرید تا انگیزه‌ای برای دیدن پیامک‌های‌تان داشته باشند.

 

ژوزف آنتونی (Joseph Anthony)، مدیر عامل آژانس بازاریابی هرو گروپ (Hero Group) با این توصیه‌ها موافق است و می‌گوید: برندهای هوشمند از شیوه‌هایی برای بازاریابی استفاده می‌کنند که مشتریان‌شان به آنها عادت دارند. تهیه‌ی اطلاعات مفید به همراه پیشنهادات بازاریابی مشتریان را متعجب خواهد ساخت. شرکت‌ها باید دقت داشته باشند که پیامک‌های بازاریابیِ آنها باید مانند متن‌های‌شان در فیس‌بوک، اینستاگرام و توئیتر باشد. باید از خود بپرسند که چطور می‌توانند بدون ایجاد مزاحمت برای مشتریان خود ارزش‌آفرینی کنند. بنابراین آنچه برندها پیشنهاد می‌کنند باید متناسب با چیزی باشد که مشتریان‌شان از یک دوست دریافت می‌کنند.

کارمند فروشِ باانگیزه از عناصر ضروری برای موفقیت شرکت‌تان است. رابطه‌ای که کارمندان با مشتریان و کاربران برقرار می‌کنند شالوده‌ی اصلی شرکت‌ شما را تشکیل می‌دهد. چنین کارمندانی نه تنها در بخش فروش، بلکه پایه و اساس شهرت و اعتبار شما محسوب می‌شوند. از سوی دیگر فروشندگانِ بی‌انگیزه و سوت‌و‌کور آرام آرام موجب فرسوده شدن این پایه و اساس شده، به اهدافتان ضربه‌ی سختی می‌زنند و مانع حرکت‌تان به سوی بازار‌های بزرگتر می‌شوند.

 

اگر مدیر‌فروش هستید، مسئولیت شما تنها انجام درست کارهایتان نیست، بلکه باید اطمینان یابید که تیم فروشتان هم به خوبی کارش را انجام می‌دهد و به اهدافش می‌رسد. مهم است که فروشندگان‌تان تنها بر وظایف خودشان تمرکز کنند، یعنی اینکه شما به عنوان یک مدیر، مسئول تمام تیمتان هستید. یکی از موثرترین راه‌هایی که می‌توانید مطمئن شوید تیم‌فروشتان در راستای انتظارات شرکت پیش می‌رود انگیزه دادن به آنهاست.

 

به آنها پاداش و تشویقی بدهید

انگیزه

 

اکثر افرادی که در محل کار هستند حقوق ماهانه یا ساعتی برای انجام کارشان می‌گیرند. تشویقی یا پاداش علاوه بر حقوق‌شان واقعا به آنها انگیزه می‌دهد. به عنوان مدیر فروش باید بدانید که همیشه راه‌هایی برای کاراتر کردن گروهتان وجود دارد و یکی از این راه‌ها ارائه‌ی تشویقی برای انگیزه دادن به تیم‌تان در جهت رسیدن به اهداف خاص است.

 

برای مثال اگر کارکنان‌تان به یک هدف فروش رسیدند، به عنوان پاداش به آنها کارت‌های هدیه بدهید. اگر موفقیت‌هایشان در رابطه با معامله با یک مشتری خاص تکرار می‌شود، به مهمانی ناهار دعوتشان کنید. اگر گزارش‌شان را به خوبی و زود تکمیل کردند، اجازه دهید یک ساعت زودتر به خانه بروند. به هر وسیله‌ای سعی کنید به کارکنان‌تان انگیزه دهید؛ یک تشویقی هر چند کوچک، موجب می‌شود که آنها بهتر و سخت‌تر کار کنند.

 

پول نقد یک محرک و انگیزه‌ی آزموده شده و مطمئن است. بسیاری از تیم‌های فروش رقابت‌های هفتگی، ماهانه، و فصلی به صورت فردی و گروهی انجام می‌دهند. در همین رابطه می‌توانید پارامتر‌های مختلفی متناسب با شغلتان تعیین کنید، از جمله: تعداد اجناس فروخته شده، تعداد حساب‌های باز شده و میزان سود به دست‌‌آمده.

 

برای بعضی از فروشندگان، داشتن یک سرگرمی کوچک در طول کار در انگیره دادن به آنها حتی از پول نقد موثرتر است. پاداش‌های معمولی برای رسیدن به اهداف و معیار فروش، شامل زودتر ترک کردنِ کار، گذراندنِ یک ساعت به شادی یا دادن بلیت یک مسافرت ممکن است پاداشی برای موفقیت‌هایشان در طی بازه‌های طولانی باشد. بعضی از فروشندگان حرفه‌ای به چیزی بیش از کارت‌های هدیه یا بلیت نیاز دارند؛ آنها می‌خواهند در حرفه‌ی خود موفق شوند و از نردبان ترقی بالا بروند.

 

منبع:

https://www.chetor.com/3820-%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85%da%a9-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b4%d8%aa%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%aa%d9%88%d8%b5%db%8c%d9%87%e2%80%8e%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c/

مزایای ارسال پیامک

تاریخ : شنبه 05 مهر 1399 زمان : 9:52 | بازدید : 78
نویسنده : admin | لینک ثابت | نظرات (0)

 

امروزه ارسال پیامک برای مشتریان، یکی از راه‌های ارتباطی مناسب است. هر شخصی با داشتن یک تلفن همراه، چه هوشمند باشد چه نباشد، به پیامک دسترسی دارد و افراد از آن برای ارتباط با دوستان، خانواده یا همکاران استفاده می‌کنند. در سال‌های اخیر، یک گروه دیگر به لیست کسانی که برای ما پیامک ارسال می‌کنند، اضافه شده است: شرکت‌ها.

 

 

در ابتدا افراد برای دریافت پیامک‌های بازاریابی مردد هستند، در یک نظرسنجی که در سال 2012 توسط انجمن بازاریابی مستقیم انگلستان و یکی از شرکت‌های بازاریابی موبایل صورت گرفت، دریافتند که 33 درصد آمریکایی‌ها ترجیح می‌دهند پیشنهادات شرکتی را توسط پیامک دریافت کنند، 50 درصد نیز ترجیح می‌دهند که هیچ پیامکی دریافت نکنند. اما در سال‌های اخیر این دیدگاه تغییر کرده و مشتریان تمایل بیشتری به دریافت پیامک‌های مرتبط و سفارشی دارند. در واقع طبق آمار ارائه شده در نظرسنجی شرکت هیپ‌کریکت (Hipcricket) در سال 2014، 41 درصد از مشتریان آمریکایی گفتند در صورتی که پیامک‌های مرتبط دریافت کنند، آن را برای بقیه نیز می‌فرستند.

 

به گفته‌ی یونی بن یهودا (Yoni Ben-Yehuda) مدیر بازاریابی شرکت‌ طراحی وب بلو فانتین مدیا (Blue Fountain Media)، افزایش پیامک‌های تبلیغاتی به عنوان یکی از روش‌های بازاریابی، بی‌تردید به دلیل رشد فزاینده‌ی کاربران تلفن همراه است. بسیاری از افراد همیشه تلفن‌های همراه خود را در دسترس دارند و از آن به عنوان وسیله‌ی ارتباطی اصلی برای تماس با مخاطبان خود استفاده می‌کنند. بسته به محتوی و نیازهای خاص کاربران، بازاریابی پیامکی روش ارتباطی مناسبی برای بازاریابی است.

 

اگر می‌خواهید یک بازاریابی فوری داشته باشید، ارسال پیامک بهترین گزینه برای شماست. بعضی از مردم، اعلانات مربوط به ایمیل یا سایر شبکه‌های اجتماعی را غیر فعال می‌کنند، اما تقریبا همه افراد پیامک را دریافت می‌کنند. طبق گفته‌ی بن یهودا: «وقتی پیام‌ها مستقیما و در صفحه‌ی اصلی تلفن همراه یا تبلت دریافت ‌شود، تأثیر آن چشمگیر خواهد بود.» تعیین مشتریان هدف بوسیله‌ی تعیین مکان جغرافیایی به صورت فوری در بازاریابی مبتنی بر مکان، به کسب‌و‌کارها کمک می‌کند تا به جای راه‌انداختن یک کمپین بازاریابی عمومی، متناسب با کاربران آن ناحیه بازاریابی را انجام دهند. متن تبلیغات را در موقع مناسب برای کاربرانی که پیشنهاد شما برای آنها ارزشمند و مرتبط است بفرستید، زیرا تأثیر فوق‌العاده‌ای بر بازگشت سرمایه دارد که آن را خواهید دید.

جاشوآ کلر (Joshua Keller)، از بنیان‌گذاران آژانس بازاریابی یونیون اسکوئر مدیا (Union Square Media) به این نکته اشاره کرده که یکی از فواید مهم در بازاریابی پیامکی همراه با اخذ تأیید از مشتری این است که بر خلاف بازاریابی ایمیلی، در این نوع بازاریابی امکان اسپم کردن وجود ندارد و پیامک‌ها وارد اینباکس خواهند شد. به گفته‌ی کلر، وقتی یک پیامک دریافت می‌شود، روی صفحه‌ی تلفن همراه دریافت می‌شود و شما زمانی که پیامک‌های رسیده را می‏‌بینید هم پیام‌های شخصی و هم بازاریابی را یک‌جا خواهید دید. تمام روش‌های ارتباطی سعی دارند تا کاربران حتما پیام را دریافت کنند.

 

روش صحیح بازاریابی پیامکی

اگرچه بازاریابی پیامکی می‌تواند بسیار موثر باشد، اما برای هر کسب‌و‌کاری مناسب نیست. به گفته بن یهودا، اگر این شیوه برای محصول یا خدمت شما مناسب نباشد یا روش مناسبی برای ارتباط با مخاطبان خود نداشته باشید، نباید از این شیوه‌ی بازاریابی استفاده کنید.

 

برندهایی که از این روش استفاده می‌کنند باید خیلی مراقب باشند که مرز میان «مفید و مرتبط بودن» و «ناخوانده و اسپم بودنِ» پیام‌ها را حفظ کنند. نظرسنجی شرکت هیپ کریکت نشان داد که 52 درصد از مشتریان احساس می‌کنند که پیامک‌های تبلیغاتی‌ای که دریافت می‌کنند، خارج از دسته‌ی مد‌نظرشان است، بنابراین وقتی به اینجا برسید، افراد پیام‌های شما را غیرفعال می‌کنند. در اینجا ما استراتژی‌های موفقیت در بازاریابی پیامکی را بدون ایجاد مزاحمت برای مشتریان‌تان بیان می‌کنیم.

 

کسب اجازه از مشتریان

کسب اجازه از مشتریان

 

همانند ایمیل مارکتینگ، بهترین شیوه این است که قبل از ارسال پیامک، صراحتا از مشتریان خود اجازه بگیرید. با این کار شما پیامک را برای افراد خاصی که این نوع بازاریابی را می‌پسندند می‌فرستید و مزاحمتی برای سایرین ایجاد نخواهید کرد. به گفته‌ی بن یهودا تنها زمانی از ارسال پیامک استفاده کنید که مشتریان فعلی یا بالقوه‌ی شما، درخواست ارسال پیامک را پذیرفته و خودشان شماره‌ی تلفن همراه‌شان را در اختیار شما قرار داده باشند. اگر شما به کاربرانی که دریافت پیامک را تایید نکرده باشند، پیامک ارسال کنید، در واقع اعتبار خود را زیر سوال می‌برید و آنها را مجبور می‌کنید تا درخواست لغو اشتراک پیامکِ شما را بدهند. کلر می‌گوید: «جز در مواردی که رضایت صریح افراد را برای ارسال پیامک بازاریابی دارید، باید تا حد امکان از این شیوه‌ی بازاریابی اجتناب کنید.»

 

منبع:

https://www.chetor.com/3820-%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85%da%a9-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b4%d8%aa%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%aa%d9%88%d8%b5%db%8c%d9%87%e2%80%8e%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c/